Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо

...
Изведнъж пренареждаш приоритетите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо
Коментари Харесай

Актрисата Искра Радева се чувства променена, след като прекара коронавируса

" Изведнъж пренареждаш целите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и околните ти. Всичко друго отива на втори проект. После доста мъчно, постепенно и дълго е възобновяване от заболяването ", посочи актрисата.

Радева описа за концерта " Коледни звезди ", който навърши 25 години.

" Направихме го няколко години и внезапно започнаха хората да го търсят, да го чакат преди Коледа. Той си стана традиция и традициите не би трябвало да се прекъсват. Затова чакам всички на 9 декември да дойдат и да се повеселим дружно ", изясни тя.

В концерта вземат участие огромни звезди като Васил Найденов, Веселин Маринов, дует " Ритон ", Марги Хранова, Орлин Горанов, Деси Добрева, Михаил и Кристина Белчеви и други.

" Ще се погрижат за ведрото въодушевление в залата Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев. Момичетата на балет " Веда младши " ще красят сцената. Мисля, че ще бъде една прелестна вечер ", счита тя.

Театърът ѝ " Искри и сезони " също ще отпразнува своята 25-а годишнина – с представлението " Леща, грах и диаманти " по Пиер Шено.

" Винаги виждам, в случай че е комедия, да не е единствено ситуационна комедия. Искам да има нещо, което ни вълнува в живота, да не е единствено смехът ", изясни тя и описа по какъв начин доста от феновете ѝ се тормозят за задаващата се тежка зима.

" Не ми се желае обстановката да прилича тази от 1997 г. Иска ми се с всяка година живота ни да става по-лек, повече вяра да имаме, че ще е по-добро бъдещето ни. Сега сякаш тази вяра не е толкоз огромна, доста е сложна обстановката изобщо в световен мащаб ", акцентира Радева в ефира на Bulgaria ON AIR.

" Изведнъж пренареждаш целите си в живота. Изведнъж осъзнаваш, че няма нищо по-важно от това да си здрав. И ти, и околните ти. Всичко друго отива на втори проект. После доста мъчно, постепенно и дълго е възобновяване от заболяването ", посочи тя.

По думите ѝ актьорите постоянно се майтапят, че театърът " Народно заседание " засенчва представленията им.

" Но в огромна част не са доста положителни артисти. Не съумяват доста добре да излъжат народа ", приключи Искра Радева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР